RECHT VAN RETOUR

Zichttermijn & Retourregels voor OxY Hairextensions

Voor bestellingen van Oxyextensions.be geldt een zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling in je bezit is. Binnen dit termijn mag je het artikel bekijken en beoordelen. Ben je niet tevreden over het artikel, dan kun je het retourneren.

Onze retourvoorwaarden:

Omdat het logisch is dat niemand een door een ander gedragen product wil kopen/dragen hanteren wij zéér strenge/strikte retour voorwaarden met betrekking tot het retourneren van onze extensions. Wij bekijken dan ook individueel of wij extensions wel of niet retour accepteren. Wij verzoeken al onze klanten daarom met klem om de onderstaande retour voorwaarden goed door te nemen alvorens bestellingen retour te sturen. Dit om teleurstellingen te voorkomen. Duidelijke voorwaarden:

  • De zichttermijn bedraagt 14 dagen
  • Het product dient in de originele verpakking retour te worden gestuurd
  • Geretourneerde extensions dienen ongedragen te zijn, dat wil zeggen, de gouden elastiekjes mogen absoluut niet losgemaakt zijn.
  • Je kunt er zelf voor zorgen dat de extensions aan de retourvoorwaarden voldoen door deze na ontvangst voorzichtig uit het plastic hoesje en het netje te halen om lengte en kleur te controleren. Op die manier kun je het weer terug in de verpakking doen en retourneren als je ziet dat het niet je kleur/lengte is!
  • Het artikel dient in originele staat en goed verpakt teruggezonden te worden. Het is de verantwoording van de klant dat de retourzending in goede orde bij ons wordt aangeboden.

LET OP: Het is de verantwoordelijkheid van jou als klant dat wij de door jou toegezonden retourzending in goede orde ontvangen. Bewaar daarom te allen tijden het verzendbewijs en de track & trace code, totdat wij jouw retourzending hebben ontvangen. Vraag duidelijk naar jouw verzendbewijs bij POSTNL of jouw lokale postagentschap. Bij een eventuele vermissing van het door jouw geretourneerde pakket zullen wij altijd naar je track en trace code vragen. Artikelen die zonder track & trace worden verzonden en niet bij ons aankomen kunnen wij niet vergoeden of omruilen.

DOWNLOAD HET RETOURFORMULIER

Extensions kunnen voor een andere kleur omgeruild worden wanneer deze aan de retourvoorwaarden voldoen. Toch geen andere kleur? Dan storten wij het bedrag binnen 7 werkdagen terug.

Ruilen

Indien je het artikel wenst te ruilen voor een andere kleur, dien je dit aan te geven op het retourformulier. Is het meer dan twee weken geleden dat je je artikel retour hebt gestuurd en is je retour nog steeds niet verwerkt bij je saldo (of in geval van een iDEAL betaling teruggestort op je bankrekening), dan kun je het beste contact met ons opnemen.