BETALINGEN

Je kunt bij ons via de volgende betaalmogelijkheden veilig betalen:

Bancontact / Mister Cash

Belgische klanten die bankieren bij Dexia, BNP Paribas, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA Bank of VDK Spaarbank kunnen met de betaalmethode Mister Cash online aankopen doen met hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.Mister Cash kan vergeleken worden met iDEAL in Nederland. Uiteraard berekent De Druiventuin voor betalen met Bancontact / Mistercash geen extra kosten.

Belfius

De Belfius betaaldienst wordt via onze webshop worden verwerkt door Mollie. Wanneer u via onze webshop een bestelling plaatst en kiest voor betalen via Belfius komt U in de bankomgeving van Belfius terecht. U kan van hieruit de vertrouwde handelingen uitvoeren. Deze dienst gratis.

iDeal

Heeft u toegang tot internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot? Dan kunt u zonder speciale software gebruikmaken van iDEAL, de makkelijkste manier van betalen op internet. De voordelen op een rij: Snel, simpel en veilig online betalen via uw eigen bank. Op werkdagen voor 23:00 uur met iDEAL besteld? Volgende werkdag in huis! iDEAL is bij Oxyextensions.nl volledig gratis.

Betalen met u Mastercard of Visa

Met welke creditcards kan ik online betalen? Op onze website kunt u met Eurocard/Mastercard en Visa betalen. Wat zijn de transactiekosten? De transactiekosten voor de betaalwijze creditcard zijn GRATIS.

Paypal

Wat is PayPal? Met PayPal kunt u snel en gemakkelijk online geld overmaken en ontvangen. Het is een ideale betaalmethode om (ook internationaal) geld over te maken naar familieleden, vrienden, webshops en veiligingwebsites. Is PayPal een veilige betaalmethode? PayPal helpt uw creditcardinformatie te beschermen met geavanceerde beveiligingssystemen en fraudepreventiesystemen. Uiteraard maakt PayPal uw financiële informatie nooit bekend aan OxYExtensions.

SOFORT Banking

Met SOFORT Banking is het online betalen eenvoudiger dan ooit. Je gebruikt hiervoor gewoon je vertrouwde gegevens van Internetbankieren. Deze methode is geheel veilig. Het betalingsproces vindt in real-time plaats, zodat je bestelling direct kan worden verwerkt. Het betaalsysteem werkt vergelijkbaar als iDEAL.