KoŇ°arica

CONTACT OPNEMEN MET OXYEXTENSIONS.BE

Hier kun je, op een directe en persoonlijke manier, je vragen aan ons stellen..Hoe? In drie eenvoudige stappen::
  1. Kies het onderwerp van je bericht uit zodat je bericht bij de juiste medewerker terecht komt.
  2. Vul het formulier met al je gegevens in zodat wij zo snel mogelijk contact met je kunnen opnemen en je vraag kunnen beantwoorden.
  3. Druk op “Verstuur” om je bericht te versturen.
De klantenservice van OxY Extensions staat klaar om zo snel mogelijk antwoord te geven op al je vragen.Over het algemeen behandelen wij binnen een werkdag (24 uur) je vraag na ontvangst ervan (met uitzondering van de feestdagen).Heb je sneller een antwoord nodig, dan verwijzen wij je naar onze regelmatig bijgewerkte lijst met veelgestelde vragen van onze klanten. Je kunt ook “Mijn Profiel” raadplegen als je al een account heeft.Let op: de velden met een sterretje (*) moet je verplicht invullen

Liever bellen?

Voor vragen kun je ons altijd bellen op +386 30 403 215 (Whatsapp). Wij zijn elke werkdag bereikbaar van 9.00 tot 16.00 uur Mon – Fri: 09.00 – 16.00 CET.
EENVOUDIG TERUGSTUREN & RUILEN

Koos u de verkeerde kleur extensions voor uw haar? Geen probleem, neem contact op om uw set terug te sturen en te ruilen voor een nieuwe.

GRATIS HULP BIJ HET MATCHEN VAN KLEUREN

Laat onze kleurexperts het werk voor u doen. Het is niet altijd eenvoudig om te bepalen welke kleur het beste voor u werkt.

KWALITEITSVOL HAAR

Onze haar extensions zijn gemaakt van hoge kwaliteit zijdezacht & gezond menselijk haar en ze behandeld worden zoals uw eigen haar.