Facebook Pixel

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn hairextensions verven of bleken? Kan ik een haar toner gebruiken?

Omdat Oxy Hairextensions gemaakt zijn van 100% remy natuurlijk haar, kunnen ze of donkerder geverfd worden of behandeld worden met een toner door een ervaren hairextension haar colorist.

Besluit je om je extensions te laten verven, dan raden we je aan eerst een enkele clip haarbaan  als testmateriaal te gebruiken voordat je de hele set laat verven/kleuren om er zeker van te zijn dat je tevreden zult zijn met het resultaat.

We raden het lichter verven van hairextensions af, omdat je de extensions daarvoor zou moeten bleken. Bleken is een schadelijk chemisch proces dat de kwaliteit van je extensions niet ten goede komt, je kan ze er zelfs mee beschadigen.

Twijfel je tussen twee keuren,dan kun je beter de lichtere kleur kiezen en je extensions brengen naar een professionele haar colorist , deze kan je set iets donkerder verven voor een mooiere afstemming. Heb je highlights, dan raden we je op dezelfde manier aan om de tint te kiezen die het beste overeenkomt met de lichtste highlight in je haar en om dan door een professionele haar colorist je extensions hier en daar iets donkerder bij te laten kleuren.

Houd er rekening mee, dat indien je ervoor kiest om je Oxy Hairextensions te verven, dat geheel op eigen risico is.

Kan ik mijn extensions krullen of steilen?

Net als je eigen haar, kun je Oxy Hairextensions steilen, föhnen, stylen en krullen. Om de levensduur van je OxY hairextensions te behouden en te verlengen, raden we je echter wel aan om altijd gebruik te maken van een heat protectant spray voordat je je set gaat stylen. Wij raden je daarbij aan om geen temperaturen hoger dan 120 °C te gebruiken, hogere temperaturen kunnen je extensions beschadigen.

De reden waarom wij je een lagere temperatuur aanraden is dat dat de levensduur van je hairextensions verlengt. Ons eigen haar is beter bestand tegen hogere temperaturen omdat ons eigen haar continu door de hoofdhuid gevoed wordt, dit is voor hairextensions natuurlijk niet het geval.

Hoe verzorg ik mijn extensions en hoe vaak moet ik ze wassen?

Omdat je hairextensions niet op een natuurlijke manier vet worden, hoef je ze ook niet zo vaak te wassen.

We adviseren je om je OxY haar slechts eens in de 15 à 20 draagbeurten te wassen of wanneer je, door gebruik van te veel haarlak of andere styling producten, je haar niet meer in model kunt brengen. Houd er rekening mee dat hoe minder je je luxe extensions wast, hoe langer ze meegaan.

Gebruik bij voorkeur haarproducten die sulfaat- en alcoholvrij zijn omdat deze bestanddelen er voor kunnen zorgen dat het haar uitdroogt. Gebruik, bij het wassen van je OxY’s ,bij voorkeur ook altijd een haarmasker dat je ten minste 4 tot 6 uur (of 's nachts) voor een diepe conditioning laat intrekken, het helpt droog haar te herstellen en zorgt ervoor dat het haar glad en zijdezacht blijft.

Was je Oxy Hairextensions op dezelfde manier als je je eigen haar wast. Gebruik altijd eerst shampoo en breng daarna een ruime hoeveelheid conditioner van boven naar beneden aan. De beste manier om je hairextensions te laten drogen is om ze plat op een schone handdoek neer te leggen en ze aan de lucht te laten drogen.

Hoe lang gaan Oxy Hairextensions mee?

De levensduur van Oxy Hairextensions wordt bepaald door hoe goed je voor je extensions zorgt, welke producten je gebruikt en hoe vaak je de extensions draagt. Afhankelijk van de verzorging, gaan Oxy Hairextensions gemiddeld 3 à 6 maanden tot zelfs een jaar of langer mee.

Hebben jullie een ruil- en retourbeleid?

Je kunt je bestelling binnen 14 dagen retourneren of omruilen, mits ongebruikt of uit zijn gouden verzegelde verpakking verwijderd dan wel uit de hoofdverpakking gehaald, en zolang de verzegeling intact is.