Facebook Pixel

Alles over de OxY-Extensions

De Oxy Clips zijn zo ontworpen dat ze op een eenvoudige, plezierige en veilige manier in het haar van vrouwen bevestigd kunnen worden. Met onze clips stellen we iedere vrouw in staat om dagelijkse zorgen met betrekking tot haarlengte, haarvolume en haarstijl snel op te lossen. Wat onze missie onderscheidt van die van onze concurrenten in de markt, is de toewijding waarmee wij onze clip-in extensions activiteiten produceren.

Onze hairextensions zien er heel natuurlijk uit waardoor de meeste mensen niet doorhebben of je nu wel of geen hairextensions draagt maar zich wel zullen afvragen hoe je aan zulk stralend haar komt.

Meerdere factoren dragen bij aan de hoge kwaliteit van onze hairextensions, zodra je ze in je handen hebt voel je direct het hoge kwaliteitsniveau.

HAARKWALITEIT

De Oxy clips worden gemaakt van de beste op de markt beschikbare kwaliteit haar - ze worden gemaakt van 100% mensenhaar (Remy systeem) dat niet in de war raakt, niet beschadigd en licht doorschijnend is en dat een speciale behandeling heeft ondergaan om aan al jouw wensen te voldoen.

HAARGLANS

Extensions gemaakt van echt haar hebben ten opzichte van synthetische hairextensions het grote voordeel dat ze natuurlijk samenvallen met je eigen haar. Synthetisch haar heeft meestal een opvallende en onnatuurlijke glans. De natuurlijke glans van echt haar geeft weer hoe gezond en goed verzorgd deze extensions zijn. Ze veranderen je kapsel!

DE HAARVLECHTEN

De OxY hairextensions bestaan in allerlei maten, afhankelijk van de gekozen set. De extensions zijn zo ontworpen dat ze op ieder hoofd passen ongeacht de vorm, geschikt zijn voor ieder haartype en perfect mengen met het eigen haar. De vlechten zijn stevig en compact vastgenaaid zodat ze niet los kunnen laten en om ervoor te zorgen dat de haren goed vast zitten wanneer ze aan de clips worden bevestigd.

DE CLIPS

Na veel onderzoek zijn deze clips als beste uit de bus gekomen, ze zijn klein maar stevig met een siliconen laagje die je op je eigen haar bevestigd en die voor een betere grip zorgt. Het siliconen laagje beschermt je haar bovendien bij het bevestigen van de clips. De extensions zijn stevig aan de clips vastgenaaid om ze op de juiste plaats te houden.

DE RESULTATEN

Deze hairextensions van hoge kwaliteit hebben een krachtige en natuurlijke uitstraling als resultaat. De extensions geven je haar direct meer lengte en volume.